Enter your keyword

Oplossing

Your Digital Workplace

Onze oplossing

DWP biedt u een drietal mogelijke scenario’s:

On-premise

U beschikt over een eigen datacenter of hardware op uw eigen locatie, al dan niet bij een externe dienstverlener. Wij richten onze digital workspace op maat in op uw eigen locatie, gebruik makend van de al beschikbare voorzieningen, natuurlijk onder de voorwaarde dat ze aan de juiste eisen voldoen.  Indien noodzakelijk vullen wij uw aanwezige technologie aan met additionele diensten en oplossingen, in voorkomende gevallen zorgen wij voor totale vervanging en vernieuwing.

Wij controleren, tunen of herbouwen uw Microsoft- en eventuele aanvullende backend-omgeving. Eventuele verbeteringen op de netwerk-infrastructuur die nodig zijn, pakken wij ook voor U op.

In dit scenario voegen wij een intelligente aggregatie-oplossing toe aan uw bestaande backend-infrastructuur, tenzij een volledige nieuwe omgeving gewenst of noodzakelijk is.

Maak een afspraak

Shared platform

U maakt gebruik van ons multi-tenant shared platform. Wij bouwen voor u in ons datacenter uw intelligent aggregatieplatform, logisch volledig gescheiden van alle andere klanten, maar gebruik makend van een centraal ingerichte management omgeving. Deze basisomgeving vullen we waar nodig aan op basis van specifieke wensen en eisen van uw organisatie. De benodigde business applicaties worden op maat op ons shared platform ontsloten. U ontvangt derhalve een hybride omgeving, waarbij basisfunctionaliteit uit ons shared platform wordt aangevuld met voor u specifieke diensten en oplossingen, echter zonder onnodige overhead. In dit scenario vindt een volledige migratie naar een nieuwe hardware-omgeving plaats.

Maak een afspraak

Dedicated cloud platform

Wij bouwen voor u een volledig dedicated platform, waarbij we ook de management- en controlfunctionaliteit dedicated voor uw organisatie worden ingericht. Deze fysieke omgeving kan binnen elk gewenst datacenter of cloud-scenario worden geplaatst .Afhankelijk van uw organisatorische behoeften adviseren wij u graag hierin.

Deze opstelling biedt vooral veel meer flexibiliteit, indien u een eigen IT-afdeling heeft, die zelfstandig verantwoordelijk is voor het beheer van de volledige technische basisinfrastructuur, met name op het gebied van Microsoft. Uiteraard kunnen wij deze beheertaken ook 7×24 voor u gedeeltelijk of volledig invullen.

U ontvangt derhalve een volledige nieuwe omgeving die in alle dimensies en facetten volledig op maat voor uw organisatie is ingericht, met alle services die gewenst en noodzakelijk zijn.

In dit scenario vindt een volledige migratie naar een nieuwe hardware-omgeving plaats.

Maak een afspraak

Wilt u antwoord op al uw technische ICT-vragen?

Naar contact