Enter your keyword

DigitalWorkPlace

Over DWP

OVER DWP

DWP is een team van zeer ervaren werkplekspecialisten, die hun sporen de afgelopen jaren in de wereld van Microsoft, Citrix, RES en Appsense ruimschoots hebben verdiend.

In een groot aantal advies- en implementatieprojecten hebben wij alle plussen en minnen van de scenario’s en de groeiende en steeds sterker veranderende vraagstelling van onze relaties leren kennen.

Op basis van de opgedane ervaring zijn wij tot de conclusie gekomen, dat de eindgebruiker van de toekomst het anders wil: meer vrijheid, meer regie, een veel eenvoudigere oplossing, altijd op dezelfde manier beschikbaar en 7×24 uur onbeperkte service en support.

Samen met onze partners Awingu, BCT en Netboss bieden wij het antwoord op deze vraag.

Meer over ons

Onze oplossing

DWP biedt u een drietal mogelijke scenario’s:

On-premise

Wij richten onze digital workspace op maat in op uw eigen locatie, gebruik makend van de al beschikbare voorzieningen, natuurlijk onder de voorwaarde dat ze aan de juiste eisen voldoen.

Shared platform

Wij bouwen voor u in ons datacenter uw intelligent aggregatieplatform, logisch volledig gescheiden van alle andere klanten, maar gebruik makend van een centraal ingerichte management omgeving.

Dedicated cloud platform

Wij bouwen voor u een volledig dedicated platform, waarbij we ook de management- en controlfunctionaliteit dedicated voor uw organisatie worden ingericht.

Meer vrijheid, meer regie en een veel eenvoudigere oplossing?

Naar contact