Enter your keyword

Partners

Your Digital Workplace

partner-1
bct

Awingu laat organisaties op een slimme én veilige manier overal en altijd werken.
Awingu stelt een 100% browser-gebaseerde oplossing ter beschikking die oude èn nieuwe applicaties beschikbaar maakt in dezelfde online workspace (online portal). Deze workspace staat rechtstreeks in verbinding met de beveiligde cloud omgeving van uw organisatie (voor publieke, hybride of eigen cloud omgeving). Inloggen kan overal, eenvoudig vanaf elke browser en elk apparaat, zonder dat er software geinstalleerd hoeft te worden.

Veiligheid staat bij Awingu voorop. Door flexwerken op organisatieniveau te regelen, valt er veel winst te behalen op het gebied van informatiebeveiliging. Alles wordt centraal beheerd binnen de beveiligde cloud omgeving. Bedrijfsinformatie vloeit niet langer weg via privé e-mails, privé cloud accounts of usb-sticks met alle veiligheidsrisico’s van dien.

Awingu maakt het persoonlijk. De portal kan geheel naar wens ingericht worden. Zo kan de portal bijvoorbeeld voorzien worden van eigen logo en kleuren, passend bij een huisstijl.

Naar website

Informatie op een goede (lees veilige) en toegankelijke manier bewaren, is voor iedere organisatie een belangrijk item. Niet alleen om belastingtechnische en (eventueel) juridische redenen, maar ook om terug te kunnen kijken naar eerdere beslissingen, offertes en communicatie met klanten, leveranciers en medewerkers.

Met de enorme toename van informatie wordt dit een steeds grotere uitdaging. Als DWP hebben wij nu een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor deze uitdaging voor u beschikbaar; Elemenz DMS.

Informatie archiveren

  • Digitaliseren van papieren informatie in de gewenste dossierstructuur
  • Indexering op elk woord van een document

Informatie uit het archief raadplegen

  • Informatie en documenten uit Elemenz DMS terugvinden, vindt plaats via de gangbare internet browsers
  • Het daadwerkelijk vinden, wordt via een full-text functionaliteit aangeboden, waarbij ieder woord een zoekingang vormt.

Dataopslag naar hoogste veiligheidsnorm

  • In afwachting van een aanscherping van de Europese regelgeving omtrent de opslag van data in de cloud, heeft BCT voor dataopslag in Duitsland gekozen. Op dit moment heeft Duitsland namelijk de strengste wetgeving rondom dataopslag. Het datacenter is natuurlijk ISO27001 gecertificeerd.
  • Elemenz DMS voldoet aan alle normeringen die vanaf 25 mei 2018 op datasecurity gebied via de Algemene Verordening Gegevensbescherming verplicht worden.

Wilt u antwoord op al uw technische ICT-vragen?

Naar contact